De peste 15 ani construim calitatea

La început, în 2007, primul nostru proiect rezidențial se remarca prin calitatea oferită clienților, un aspect de la care nu eram dispuși să facem rabat. Am căutat permanent să imbinam profesionalismul în execuție cu soluții inedite, gândite să pună inteligent în practică caracteristici pe care le considerăm esențiale. Am construit fiecare apartament întrebându-ne la fiecare pas dacă noua ne-ar plăcea să locuim acolo. Pentru un dezvoltator imobiliar, la acea vreme, era ceva inedit.

15 ani mai târziu, după aproape 2000 de apartamente în cele zece proiecte rezidențiale, ne regăsim animați de același concept. Nimic din scopul nostru, din filosofia care ne animă nu s-a schimbat. Avem emblema calității pusă mai sus ca niciodată. Inovăm continuu în construcțiile noastre. Oferim clienților noștri din ce în ce mai mult. Pentru că 12 ani de experiență, combinați cu pasiunea pentru lucrul bine făcut, cu o permanentă curiozitate pentru noile tehnologii și inteligența aplicată în construcții, toate au ca rezultat o performanță unică în peisajul Brasovului. Știm că se poate, iar munca noastră o dovedește.

Succesul însă durează atât cât ești dispus să lupți pentru el. Noul nostru proiect este redefinirea întregii experiențe urbane pentru clienții noștri. Extindem umbrela calității dincolo de apartamente și blocuri. Pentru că viața în oraș nu înseamnă doar viața în apartament. Pentru că realizăm importanța proximității, a facilităților disponibile.

Urban Plaza va fi mult mai mult decât un nou proiect rezidențial. Va fi modul în care înțelegem noi o viață urbană modernă. Și, ca întotdeauna, nu vom face compromisuri. Vom urca schelele mai sus ca oricine, pentru cel mai înalt proiect rezidențial al Brașovului. O vom face privind la parcul central al proiectului, semnat de marele peisagist al Europei, Gianfranco Paghera. La fluența căilor de acces ale zonei. La facilitățile disponibile, în zonele rezidențiale, comerciale sau de business. Vom privi înainte de toate în noi înșine, cum punem în practică experiența acestor ani, cum construim în Brașov ceva inedit.

Noi suntem Urban Invest.

Portofoliu

Urban Residence

Succesul câștigat prin muncă ne-a dat curaj să trecem la următorul nivel de dezvoltare urbană, demarând clădirile din Urban Residence. Povestea urbană continuă și astăzi!

Arhitect Dumitru Dima
Str. Ștefan Baciu nr. 1-8, Brașov
Finalizat în Iunie 2017

Splendor Residence

Continuăm cu primul nostru proiect amplu, format din patru clădiri tip vilă cu 250 de apartamente, locuri de joacă, spații verzi, parcări private și alei pietonale, vândut integral într-un an.

Arhitect Didona Peleanu
Str. 1 Decembrie 1918 nr. 38-44, Brașov
Finalizat în Decembrie 2013

Prestige Corner

Situat în zona centrală, această clădire care îmbină cu succes luxul, confortul și intimitatea unui cămin, a făcut trecerea proiectelor noastre către un stil arhitectural modern.

Arhitect Tudor Sfârghiu
Str. Morii nr.30, Brașov
Finalizat în Iunie 2014

Primele proiecte

În 2007 am adus pe piața imobiliară brașoveană conceptul de proiect rezidențial de tip „quality” la prețuri accesibile. Prin implicare și calitate, povestea Urban Invest devenea cunoscută și de succes.

Arhitect Dragoș Rădulescu
Str. Ioan Socec, Str. Manole Diamandi, cartier Tractorul, Brașov
Finalizate în perioada 2010 – 2012