Dedicat vietii
de calitate

URBAN RESIDENCE
PENTHA

Am desenat
un stil de viata.
Apoi apartamente

"Cum ti-e casa, asa ti-e viata" – spune un vechi proverb traditional. In acest sens, am regandit notiunea unui spatiu de locuit, compartimentand armonios zonele de zi si de noapte, dar si spatiile de depozitare. Fiecare metru patrat este cu adevarat util.

DUMITRU DIMA – Arhitect sef al proiectului URBAN RESIDENCE PENTHA
DUMITRU DIMA – Arhitect sef al proiectului URBAN RESIDENCE PENTHA
Arhitect Urban Invest

O zona tanara,
in plina dezvoltare

Amplasat in imediata apropiere a celei mai vibrante zone din oras, aflata in continua expansiune, PENTHA este solutia pentru toti oamenii cu spirit tanar care, pe langa confortul si linistea casei lor, isi doresc si o pozitie strategica care sa satisfaca toate exigentele unei lumi in cotinua miscare.

Frumusetea
se vede de afara.
Si dinauntru

Amplasarea, designul modern, materialele de ultima generatie, culorile inspirate de natura, definesc frumusetea exterioara a proiectului nostru, iar "sufletul" il reprezinta apartamentele, care prin compartimentarea si finisajele lor, definesc frumusetea interioara.

Apartament luminos Urban Residence
Parc Urban Residence

Tot ce ai nevoie,
sa te bucuri in fiecare zi

Gradina interioara

Am ales sa inaltam Urban Residence Pentha in jurul unui parc. E mai usor ca niciodata sa te recreezi dupa o zi de munca sau pur si simplu sa privesti la bucuria celor mici de a se juca in aer liber.

Servicii medicale

Punem la dispozitia ta cabinete medicale, farmacie si cabinet stomatologic, pentru ca orice neplacere sau nevoie s-ar ivi, sa ai solutii la indemana.

Gradinita si Afterschool

Zona de educatie atat de necesara pentru copii si parinti in egala masura, reprezinta una dintre cele mai importante facilitati puse la dispozitia ta. Vei fii fericit sa ii stii in siguranta, atat de aproape de tine.

Supermarket

Pentru micile cumparaturi de zi cu zi, punem la dispozitia ta, in imediata apropiere a casei tale, un supermarket. Cu noi totul este mai simplu si mai rapid!

Acasa

Sa fii proprietar e una
Sa locuiesti e alta

Indiferent ca vrei sa faci o investitie sau vrei sa locuiesti, sa fii parte din proiectele noastre este cea mai buna alegere. Cei cu adevarat avantajati sunt insa cei care aleg sa si locuiasca, ei bucurandu-se de toate facilitatile: zona de relaxare, educatie, shopping, precum si servicii de cea mai buna calitate. Asa ca alege sa dai viata casei tale. Alege sa fim vecini!

Pret bine gandit
in favoarea ta

Calitatea nu este un lux, dar se plateste. Stim ca bugetul este foarte important in demararea unei investitii, insa noi, pentru a simplifica procesul de plata, venim in sprijinul tau cu diverse modalitati raportate la posibilitatile tale.

Avantajele continua.
Reduceri?

Fidelizarea este parte din procesul de vanzare si de aceea noi suntem alaturi de clientii nostri, chiar si dupa vanzare. Programul de fidelizare Urban Life iti ofera tarife preferentiale pentru mobila, decoratiuni, servicii pentru casa, precum si alte servicii.

Top