La mijlocul lunii februarie, în scara B din Ștefan Baciu 8, avansăm la partea de finisaje interioare în apartamente, lucru pe care îl putem spune, de asemenea, și despre blocul din Ștefan Baciu 2. În acest timp, structura celor două blocuri din Ioan Ursu este aproape gata și acum suntem în curs de finalizare a compartimentărilor cu cărămidă.

Am început noul an în forță, continuând predările apartamentelor din Ștefan Baciu 8 - Scara A. Între timp avansăm cu finisajele în Scara B și în blocul din Ștefan Baciu 2, precum și cu structurile celor două blocuri din Ioan Ursu.

În scara A din Ștefan Baciu 8 finisajele interioare avansează considerabil, multe din apartamente au început deja să piardă din aspectul de "șantier" și să capete culoare datorită gresiei și fainaței care se montează. În acest timp, la scara B ne apropiem de faza la roșu. Blocul din Ștefan Baciu 2 s-a mai înălțat câteva nivele, acum pregătindu-ne să începem etajul al 6-lea. Simultan se lucrează intens și la blocurile din Ioan Ursu 6 și 8, fundația fiind proaspăt turnată.

Întâmpinăm vara aceasta foarte încrezători, așa că am descoperit două fațade ale scării A din Ștefan Baciu 8, exteriorul acestora fiind finalizat, urmând să montăm balcoanele pentru a avea o imagine completă. În acest timp, structura din Ștefan Baciu 2 a avansat, la mijlocul lunii fiind la nivelul al patrulea.

Stadiul lucrărilor, văzut și din interiorul blocului: în scara A din Ștefan Baciu 8 am finalizat și instalațiile, în acest moment apartamentele fiind 'la roșu' și sunt în desfășurare lucrările la finisajele interioare.

Ca de obicei, suntem inaintea graficului, reușind să finalizăm structura clădirilor din Ștefan Baciu 8, astfel continuăm partea de exterior a proiectului. De asemenea, ne bucurăm de evoluția proiectului din Ștefan Baciu 2 care, până la sfârșitul lunii, a ajuns la etajul 1 și avansează în ritm alert.

Am avut parte de o lună Aprilie destul de călduroasă ceea ce ne-a încurajat să avansăm. În Ștefan Baciu 8 am terminat structura de rezistență, iar acum am ridicat schela și începe partea de finisaje exterioare. În acest timp, nivelul subteran din Ștefan Baciu 2 este aproape de finalizare. Spre nord se observă viitoarea stradă Ioan Ursu unde, în curând, vor demara lucrările la proiectele Ioan Ursu 6 și 8 🙂

În clădirile din Ștefan Baciu 8 am ajuns la ultimul nivel, în scurt timp finalizăm structura și trecem la etapa următoare. Între timp, așa cum s-au obișnuit clienții noștri, predăm apartamentele mai devreme. Nu cu una, nici cu două, ci cu trei luni în avans. Am finalizat încă un proiect cu final fericit: Ștefan Baciu 7.

Ne apropiem de sosirea primăverii peste Urban Residence, avansând cu finisajele la ultima clădire din primul stadiu al proiectului (Ștefan Baciu 7) și noi nivele la cele două clădiri din Ștefan Baciu 8, fiind deja la etajul 7.

A trecut vacanța, însă iarna abia acum pare să-și facă apariția, cu temperaturi foarte scăzute și cu prima ninsoare mai serioasă din sezon. Nimic care sa ne sperie, lucrările la blocurile din Urban Residence avansează conform planurilor.

Deși iarna își face ușor simțită prezența, noi ne ținem de plan astfel că în Ștefan Baciu 8 am ajuns la al cincilea nivel, în paralel la ambele blocuri. Între timp, blocul din Ștefan Baciu 7 are fațada terminată și urmează finisajele interioare.

În corpul C (Ștefan Baciu 5) unele din apartamente sunt deja gata iar proprietarii au primit cheile de la noile locuințe. Predările continuă și în zilele următoare.

Pentru o siguranță suplimentară, am montat bariere de acces în parcările din Ștefan Baciu 1-7. Cele două blocuri din Ștefan Baciu 8 își continuă ascensiunea, la scara B fiind gata deja etajul 1 urmând, în scurt timp, și cel din scara A

O zi frumoasă de toamnă, lucrările la blocurile din Urban Residence continuă. Iată că, din prima fază a proiectului, am terminat și structura corpului D, toate cele patru clădiri fiind ridicate. În corpul C avansează lucrările la interior și finisaje, iată și câteva imagini suprinse în unele apartamente

Balcoanele placate cu HPL sunt ultimul aspect exterior la care lucrăm în corpul C, în timp ce la interior avansam cu finisajele, atât în apartamente cât și pe casa scării. La corpul D structura este gata, montăm schelele și începem lucrările la exterior. În Ștefan Baciu 8 parcarea subterană începe să se contureze, avansăm simultan cu cele două scări.

Predările apartamentelor din corpul B sunt aproape încheiate, îi așteptăm și pe ultimii proprietari să vină acasă. Corpul C are acum un aspect exterior finisat, fațada fiind realizată, continuăm lucrul la interior. Între timp ne apropiem de finalul ultimului etaj la Corpul D. De asemenea, am început lucrul la fundația viitorului bloc din Ștefan Baciu 8.

Ne pregatim de predarea corpului B, in timp de lucram intens la finisajele exterioare si interiorul corpului C. Iar la corpul D suntem cu structura la etajul 4.

Iata ca am incheiat structura Corpului C, fiind gata si ultimul etaj, pe cand la Corpul D suntem aproape de finalizarea fundatiei.

Odata cu venirea primaverii, am inceput predarile apartamentelor din scara B cu 30 de zile inaintea termenului contractual.

Desi vremea de afara nu e prea prietenoasa, noi continuam lucrarile la interior. In scara B s-a facut lumina 🙂

Dupa vacanta de iarna, ne-am intors cu forte proaspete si pregatiti sa va oferim si in acest an proiecte cu final fericit.

A venit si prima zapada mai serioasa. Insa nu ne-a luat prin surprindere. Continuam lucrarile la interioare. Dar, mai ales, am inceput predarile apartamentelor. Scara A este in plan.

La Corpul A s-a inceput realizatea locurilor de parcare, in Corpul B lucram la termoizolatie, iar Corpul C incepe sa prinda forma. Foarte multumiti de rezultatul final al fatadei, balcoanele placate cu HPL au schimbat complet aspectul cladirii. Intr-adevar o arhitectura moderna.

A sosit toamna, dar avem parte de zile frumoase si Urban Residence continua sa evolueze. La prima cladire lucram la finisaje, exteriorul este aproape gata si avansam si la interior. Iar a doua cladire creste vazand cu ochii, in scurt timp o va ajunge din urma pe prima.

Iata ca si cea de-a doua cladire se ridica in ritm rapid, in timp ce prima incepe sa arate mai putin a santier si mai mult a complex de locuinte modern si primitor.

Am demontat schelele de pe latura estica si continuam finisarea exterioara pe toate partile. In acest timp, lucrarile la scara B au mai avansat cu un nivel.

Structura primei cladiri este finalizata, acum lucram la interior si finisaje. Am inceput lucrarile la exteriorul primei scari, iar la cea de-a doua s-au pus bazele si incepe sa creasca.

Am ajuns la cel de-al saptelea etaj, inca putin si finalizam structura la scara A.

Copacii din jur au inflorit, soarele si primavara au sosit in casele dumneavoastra. Asta ne revigoreaza si pe noi, asa ca in acest moment suntem cu cel putin 3 luni in avans iar lucrarile continua.

Echipa Urban Invest va ureaza o primavara placuta si un an 2014 plin de realizari pe toate planurile. Baietii lucreaza de zor la noul proiect, Urban Residence. Va invitam pe santier sa ne vizitati, pentru a vedea stadiul lucrarilor. De asemenea Urban Invest va pregateste in curand o noua surpriza. Fiti aproape de noi.

O frumoasa zi de iarna, lucrarile la primul bloc din complexul Urban Residence continua.

Primele poze de pe 2014 cu proiectul Urban Residence. Se lucreaza de zor, iar rezultatele se pot vedea cu ochiul liber. Stati cu ochii pe noi, va vom tine la curent. Pentru orice alte detalii si pentru a fi la curent cu disponibilitatea apartamentelor nu ezitati sa vizitati sectiunea Disponibilitate

Desi vremea e putin cam friguroasa, la Urban Residence se munceste intens. Intre timp s-a turnat fundatia, iar lucrarile continua cu ridicarea peretilor pentru scara A.

Sapaturile pentru fundatie sunt aproape gata.

Au inceput lucrarile la cel mai nou proiect Urban Invest. Urban Residence se afla in zona Tractorul la 10 minute de centrul orasului.

Top