Adauga valoare
afacerii tale

O zona in plina dezvoltare

Devenita, mai nou, centrul de interes al orasului Brasov, zona Tractorul a cunoscut cea mai mare crestere la nivel judetean prin prisma investitiilor in spatii de retail, birouri si rezidential.

Accesibile.
Din orice punct

Urban Residence este foarte aproape de orice zona de interes a Brasovului. Centrul Civic se afla la doar 5 minute de mers cu masina, iar Centrul Istoric la 10 minute.

Eficiete.
In totalitate

In Urban Residence ai posibilitatea de amenajare si compartimentare a spatiului comercial exact asa cum iti doresti. Poti da, astfel, un plus de valoare produselor sau serviciilor comercializate.

Gandite pentru viitor.
Construite acum

Credem, cu adevarat, ca sunt anumite servicii absolut necesare pentru zona in care ne dezvoltam proiectul nostru. Astfel, am prevazut spatii speciale pentru cresa, gradinita, afterschool, dar si pentru o cofetarie cu loc de joaca pentru copii.

Stradal, deschis, eficient.
Gandit pentru business
de orice natura

Apartament luminos Urban Residence

Maximum
de expunere

Pozitionarea, la strada 13 Decembrie, nu este intamplatoare ci atent gandita. Mai mult decat atat, amplasat vizavi de Coresi Shopping Resort, dispune de o vizibilitate perfecta, spatiile comerciale fiind proiectate cu vitrine stradale mari, ideale pentru expunere.

In business.
traficul conteaza

Bulevardul 13 Decembrie a devenit, in ultimul an, una dintre cele mai intens circulate strazi din Brasov, stabilind puncte de legatura atat cu rezidentii zonei, dar si cu cei aflati in tranzit sau chiar cu turisti. Investitia intr-un astfel de spatiu reprezinta o sursa sigura de venit, fie ca e achizitionat in vederea inchirierii sau pentru activitati proprii.

Bucatarie Urban Residence
Acasa

Fii proprietar cu adevarat in business-ul tau

Și în acest caz veți beneficia de un spațiu generos destinat zonei de zi, o bucătărie în care veți putea găti și lua masa împreună cu întreaga familie, un dormitor confortabil, o baie generoasă utilată cu instalații performante, spații de depozitare și, nu în ultimul rând, terasă mare.

Pret bine gandit
in favoarea ta

Calitatea nu este un lux, dar se plateste. Stim ca bugetul este foarte important in demararea unei investitii, insa noi, pentru a simplifica procesul de plata, venim in sprijinul tau cu diverse modalitati raportate la posibilitatile tale.

Avantajele continua.
Reduceri?

Fidelizarea este parte din procesul de vanzare si de aceea noi suntem alaturi de clientii nostri, chiar si dupa vanzare. Programul de fidelizare Urban Life iti ofera tarife preferentiale pentru mobila, decoratiuni, servicii pentru casa, precum si alte servicii.

Top