Tot ce ai nevoie
pentru a fi bine. Zi de zi.

Langa cel mai mare shopping resort din Brasov

Traim in secolul vitezei si avem nevoie ca totul sa fie la indemana. Amplasarea urbanistica a proiectului, deloc intamplatoare, te face sa fii parte din cea mai efervescenta zona a orasului. Aici, la doi pasi de casa ta, gasesti orice ai nevoie sa cumperi.

Ajungi oriunde in Brasov in maximum 10 minute

Nimanui nu ii face placere sa piarda timp in trafic. Timpul petrecut alaturi de familia ta este foarte pretios. Asa ca alege sa locuiesti in Urban Residence Pentha si esti la cateva minute distanta de orice punct important din oras.

Accesul si parcarea

Pentru un plus de siguranta accesul auto in cadrul complexului este securizat cu bariere. Pe langa locurile de parcare terane am construit si unele subterane pentru ca totul sa fie mult mai usor zi de zi. Mai mult decat atat, videointerfonul, montat in fiecare apartament, iti permite sa supraveghezi in permanenta zona de parcaje din confortul casei tale.

Timp liber si relaxare

Gradina interioara.
Relaxare absoluta.

Cu noi e mult mai usor sa te relaxezi dupa o zi de munca intrucat am creat un loc special pentru tine si familia ta: un parc suspendat unde fie vrei te plimbi sau poate sa alergi ori pur si simplu sa te relaxezi privind la energia si bucuria celor mici de a se juca in aer liber.

Gradinita si afterschool

Zona de educatie atat de necesara pentru copii si parinti in egala masura, reprezinta una dintre cele mai importante facilitati puse la dispozitia ta. Cei mici vor fi foarte fericiti sa invete si sa se joace in apropierea casei lor, iar tu si mai fericit sa ii stii in siguranta, atat de aproape de tine.

Joaca

Coffee Shop & Market Place

Socializarea este mereu un bun prilej pentru a lega noi prietenii,
asa ca in timp ce copiii tai se joaca poti savura o cafea si cunoaste oameni noi.

Iar pentru micile cumparaturi de zi cu zi, punem la dispozitia ta,
in imediata apropiere a casei tale, un supermarket.

Garantat
Urban Invest

Garantie 50 ani la structura de rezistenta, 5 ani la ferestre, hidroizolatii, termoizolatii, instalatii si 2 ani la finisaje

Noi suntem alaturi de tine si dupa procesul de vanzare si iti oferim siguranta ca pe timpul garantiei, noi suntem responsabili de orice defectiune sau neconcordanta s-ar ivi la instalatiile si finisajele casei tale. Ingrijeste-le corespunzator si mai departe ne ocupam noi.

Interventii rapide in probleme de mentenanta

Nu este suficient doar sa construiesti un lucru ca sa dureze in timp. Indiferent de calitate, orice lucru trebuie sa beneficieze de ingrijire adecvata continua si in acest fel sa ne putem bucura la maximum de el cat mai mult timp. Noi stim asta si de aceea asiguram interventii rapide pentru orice problema de mentenanta s-ar ivi.

Servicii de reparatii

Chiar daca nu mai beneficiezi de garantie sau pur si simplu ai nevoie de ajutor specializat, noi te sprijinim si iti punem la dispozitie cei mai buni mesteri pentru orice tip de reparatie. Cu noi nu ai nicio grija!

Fara cheltuieli de management imobiliar

Independenta ta conteaza. Astfel ca noi nu impunem nicio colaborare indelungata pe parte de administratie. Infiintam pentru toate imobilele noastre, pe cheltuiala proprie, asociatii de proprietari, pentru ca tu impreuna cu vecinii tai sa decideti ce este mai bine pentru un trai confortabil si linistit.

Top