Dedicati lucrului
bine facut. De la inceput

2007

Primele proiecte

In 2007 am adus pe piata imobiliara brasoveana conceptul de proiect rezidential de tip „ quality” la preturi accesibile. Prin implicare si calitate, povestea Urban Invest devenea cunoscuta si de succes.

2012

Splendor Residence

Continuam cu primul nostru proiect amplu, format din patru cladiri tip vila cu 250 de apartamente, locuri de joaca, spatii verzi, parcari private si alei pietonale, vandut integral intr-un an.

2014

Prestige Corner

Situat in zona centrala, acest proiect care imbina cu succes luxul, confortul si intimitatea unui camin, a facut trecerea proiectelor noastre catre un stil arhitectural modern.

2016

Urban Residence

Succesul castigat prin munca, ne-a dat curaj sa trecem la urmatorul nivel de dezvoltare urbana, demarand cladirile din Urban Residence. Povestea urbana continua si astazi!

Calitatea nu e un lux

Construim
responsabil

Ierarhizarea corecta a bugetului, timpului de executie si nivelului de calitate pe care il dorim, este rezultatul unui management profesionist confirmat prin satisfactia clientilor nostri.

Protectia muncii
la cel mai inalt nivel

Santierul este sectorul cel mai important al activitatii noastre, iar activitatea angajatilor nostri se desfasoara conform normelor in vigoare de Sanatate si Securitate in Munca Siguranta lor este siguranta investitiei noastre!

Responsabilitate
in comunitate

"Toti contribuim la binele general", spune un vechi citat, si de aceea ne dorim, prin tot ceea ce facem, sa contribuim si noi la dezvoltarea comunitatii noastre, infrumusetand-o cu cladirile noastre.

Masuram de zece ori
si construim o data.

Proiecte gandite
pentru viitor

Una dintre caracteristicile principale ale unei constructii este durabilitatea. Suntem responsabili fata de clientii nostri si de aceea ne dorim sa le oferim un viitor sigur, pentru multi ani. Incepand cu structura de rezistenta, fiecare alegere este fara compromis.

Competenta e standardul
de la care plecam

Intr-o piata din ce in ce mai competitiva si complexa, un manager nu poate avea succes de unul singur, ci are nevoie de angajati muncitori, inteligenti, creativi si cu initiativa. Oamenii competenti dau valoare proiectelor, indiferent care ar fi ele!

Top