Pentru cei ce vor mai mult.
De la felul cum traiesc

Design si estetica

Estetica interiorului este foarte importanta, de aceea am proiectat incaperile cu inaltimi mari si am ales sa montam sistemul de incalzire in pardoseala, atat pentru confortul sporit cat si pentru un plus in designul locuintei.

Terase si ferestre mari

Am conceput apartamentele tip penthouse cu livinguri spatioase si ferestre mari care se continua cu terase spectaculoase. Acum ai destul spatiu si in casa si afara, ideal pentru o multitudine de activitati, atat pentru relaxare cat si pentru lucru.

Terase Urban Residence Pentha
Terasa luminoasa Urban Residence

Priveliste de neuitat.
In fiecare dimineata.

Aici, la ultimul etaj, beneficiezi de intimitatea, confortul si siguranta unei case care este eleganta dar si practica in acelasi timp, iar fiecare rasarit cu imaginea panoramica a Tampei si fiecare apus ce are in fundal literele luminoase ale orasului tau sunt parca rupte dintr-un scenariu de film american ce proiecteaza, zi de zi, imaginea unei vieti la superlativ.

Finisaje de top.
Pentru ca esti "on top".

Luxul este, de fapt, definit de simplitate, detalii atent studiate si calitate. Din acest motiv, iti punem la dispozitie produse de calitate premium, materiale performante si o gama variata de finisaje in care predomina culoarea si diversitatea de texturi.

Bucatarie Urban Residence Pentha
Acasa

Sa fii proprietar e una. Sa locuiesti e alta

Indiferent ca vrei sa faci o investitie sau vrei sa locuiesti, sa fii parte din proiectele noastre este cea mai buna alegere. Cei cu adevarat avantajati sunt insa cei care aleg sa si locuiasca, ei bucurandu-se de toate facilitatile: zona de relaxare, educatie, shopping, precum si servicii de cea mai buna calitate. Asa ca alege sa dai viata casei tale. Alege sa fim vecini!

Pret bine gandit
in favoarea ta

Calitatea nu este un lux, dar se plateste. Stim ca bugetul este foarte important in demararea unei investitii, insa noi, pentru a simplifica procesul de plata, venim in sprijinul tau cu diverse modalitati raportate la posibilitatile tale.

Avantajele continua.
Reduceri?

Fidelizarea este parte din procesul de vanzare si de aceea noi suntem alaturi de clientii nostri, chiar si dupa vanzare. Programul de fidelizare Urban Life iti ofera tarife preferentiale pentru mobila, decoratiuni, servicii pentru casa, precum si alte servicii.

Top