Impreuna pas cu pas

Consiliere in toti pasii
achizitiei tale

Alegerea potrivita

Cea mai buna alegere este cea care ti se potriveste tie. Colegii nostri sunt la dispozitia ta ca sa te asculte si sa te indrume, oferindu-ti informatiile de care ai nevoie pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie.

Asistenta pentru inchiriere

O investitie angreneaza atat prezentul cat si viitorul. Pentru ca viitorul tau sa fie unul profitabil, punem la dispozitia ta agenti imobiliari care sa te ajute sa inchiriezi la cel mai bun pret, fara a f deranjat de zeci de apeluri sau vizite neasteptate pentru vizionarea locuintei.

Asistenta in revanzare

Ai cumparat de la noi, dar intre timp ai economisit pentru un apartament mai mare din noul nostru proiect, ori vrei sa revinzi proprietatea, noi venim in ajutorul tau si gasim clientul potrivit pentru tine, la pretul pe care tu il vrei, in cel mai scurt timp posibil. Garantat!

Parteneriatul continua
in special dupa achizitie

Ne dorim sa construim cu fiecare client o relatie care sa reziste in timp. Pe langa toate facilitatile oferite, programul de fidelizare Urban Life este promisiunea noastra de a-ti fi alaturi inca de la inceput si contribuie decisiv la conturarea stilului de viata frumoasa pe care vrem sa il implementam.

DANA DUMITRESCU, Consultant vanzari rezidential
Consultant
Consultant

O investitie,
se face cu cap.
Si stiinta

Achizitia unei locuinte poate sa fie un proces complicat atunci cand nu cunosti istoricul si detaliile investitiei. Si nu, nu trebuie sa le stii tu pe toate. Specialistii nostri sunt alaturi de dumneavoastra, pas cu pas. Intreaba-i!

Planul de achizitie.
Dedicat nevoilor tale

Bun venit acasa

Cash rules!
Discount garantat

Ai economii si vrei sa ne alegi ca si parteneri de investitii? Noi rasplatim increderea ta si iti oferim cel mai bun pret. Garantat!

Plan sustenabil
potrivit tie

Iti doresti sa ai casa ta, dar nu dispui de intreaga suma sau poate esti dispus sa platesti doar un avans? Impreuna, vom gandi cel mai bun plan de investitii, potrivit nevoilor tale.

Asistent in obtinerea
creditelor bancare

Daca cea mai potrivita solutie financiara pentru tine este accesarea unui credit bancar, noi venim in ajutorul tau si iti punem la dispozitie toata documentatia necesara, pentru ca tu sa mergi la banca doar atunci cand trebuie.

Top