Otel beton


Otel betonul este livrat in santierul nostru fasonat, debitat la unghiuri si lungimi si etichetat pe marci.

Bine gandit,
bine construit

Facute sa reziste

Pentru a rezista tuturor intemperiilor, folosim o clasa de beton cu mult superioara lucrarilor de constructii civile, precum si otel beton a carui calitate este atestata prin declaratiile de conformitate si incercarile de laborator executate.

Beton


Holcim Cement, furnizorul nostru, dispune de un laborator autorizat gradul I care testeaza si certifica betonul produs.

Construit beton

Betonul B450 se caracterizeaza printr-o rezistenta deosebita la inghet-dezghet, intarire omogena, prelucrare usoara a suprafetelor si reducerea timpului de executie. In contactul cu armatura fier-beton, ofera un element de rezistenta deosebita in orice tip de constructie.

Usoara si rezistenta

Sistemul de zidarii Termobloc prezinta numeroase avantaje fata de zidaria clasica, printre cele mai importante fiind conductivitatea termica redusa, izolarea termica si fonica superioara, rezistenta termica mare si eliminarea rapida a umiditatii.

Caramida


Material 100% natural care in tehnologia de fabricatie are la baza folosirea celor patru elemente: pamant, apa, aer, foc.

HPL. Sa dea
forma durabilitatii

Fiind in topul tendintelor decorative, HPL-ul este un material rezistent si durabil, ce are in compozitie elemente care ii ofera rezistenta mare la foc, zgariere, patare sau decolorare. Nu se contracta si nu se dilata, indiferent de variatiile temperaturilor de afara, fiind deosebit de rezistent si la actiuni mecanice (lovire).

Acoperit in totalitate.
Bine izolat

Nici o casa pasiva nu este completa fara un sistem de termoizolatie performant, iar vata minerala bazaltica contribuie la obtinerea climatului potrivit fiecarui sezon: caldura iarna si racoare vara, astfel se reduc semnificativ costurile cu incalzirea in timpul anotimpului rece si permite constructiei sa respire.

Fereastra

Sa fie liniste.
Acum putem vorbi

Ferestrele reprezinta deschiderea catre exterior, un mijloc de evadare din spatiul nostru intim. Am optat pentru profilele Salamander, pentacamerale, combinate perfect cu un pachet termopan cu trei foi de sticla speciala cu low-e si argon, recunoscute pentru calitatile de izolare termica si fonica.

Vara nu-i ca iarna.
Mai ales la Brasov

O fereastra atent realizata si corect montata aduce un plus de valoare stilului arhitectural, dar nu in ultimul rand ambientului interior. Alegerea suprafetelor vitrate mari, bine izolate termic aduc eficienta casei tale si un plus de caldura pe timpul iernii brasovene atat de aspra uneori.

Plin de caldura.
In toata casa

Atunci cand te gandesti la acasa, inevitabil iti vin in minte cuvintele confort si caldura. Casa calda iti da o stare de bine, asa ca am ales pentru tine o centrala termica in condensatie eficienta, care sa extraga maximum de caldura pentru confortul locuintei tale, limitand in acelasi timp consumul de energie.

Radiatoarele verticale ocupa putin spatiu si se incadreaza perfect in peisajul decorativ al casei.

Sistemul de incalzire in pardoseala are o durata de viata foarte mare, de peste 50 de ani si nu necesita servisare.

Toate apartamentele sunt dotate cu termostat de ambient, pentru un control mai bun al temperaturii, exact atat cat ai tu nevoie.

Incalzirea in pardoseala
Centrala Vaillant

Fiecare loc are caldura lui.

Fie ca alegi sistemul standard de incalzire cu radiatoare, fie incalzirea prin pardoseala, in niciuna dintre situatii nu vei fi privat de confortul unui camin cald. Promovam incalzirea direct prin pardoseala intrucat asigura o repartizare verticala ideala a temperaturii in incapere, imbunatateste designul locuintei si aduce o economie substantiala in exploatarea spatiului.

Cu siguranta,
artisti in calitate

Culorile, texturile, linistea vin de la natura. Noi aducem natura la tine acasa prin alegerile noastre. Materialele si finisajele alese, perfect armonizate cu natura, ne ajuta sa o aducem inauntrul casei tale.

Yala Maco


Fabricata din material care sa ii asigure un nivel ridicat de rezistenta,
reprezinta scutul impotriva oricarui musafir nepoftit.

Siguranta
Fara compromis

Dam un plus de siguranta caminului tau prin alegerea unor usi realizate din material de ultima generatie si folosind cele mai noi tehnologii din domeniu. Astfel, usile de exterior Naturen sunt alegerea perfecta pentru ca nimeni sa nu strice linistea casei tale.

Acces restrictionat.
Pentru cine vrei tu

Casa ta, regulile tale! Doar tu poti decide cine are acces in intimitatea casei tale. Videointerfonul Electra, lider de piata in Romania pentru sisteme de acces, permite identificarea apelantului prin redarea unor imagini de inalta definitie, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Interfon Electra


Camera video color orientabila te ajuta sa monitorizezi zona de acces in imobil
in orice moment din zi si din noapte, din interiorul casei tale.

Usa exterior


Usa de exterior Naturen, nuanta Carpen, rama foii de usa este realizata din MDF,
ranforsata cu profil de 18mm, avand la interior umplere LDF.

Parchet

Natural la vedere
natural la sedere

Gama Super Natural Classic ofera camerei un nou nivel de realism al parchetului. Suprafetele cu finisaj mat sau satinat, cu texturi realiste, reproduc cu fidelitate calitatile deosebite ale lemnului premium, cu scopul de a crea o pardoseala care arata si se simte naturala.

Mirosul, aspectul si naturaletea lemnului se combina cu tehnologia si finetea placilor multistrat.

Perfect pentru orice sistem de incalzire, inclusiv pentru cel de incalzire prin pardoseala.

Usor de intretinut, rezistent, antistatic si ignifug.

Arta ceramica
De uz casnic

Materialele ceramice, alese din gamele oferite de companii de top in manufacturarea ceramicii din lume, se regasesc in showroom-ul nostru intr-o varietate de culori si texturi, tocmai pentru ca stilul si alegerile tale sa se regaseasca in totalitate in spatiul casei tale.

Gresie
Un plus de culoare

Da culoare vietii tale

Poti decora peretii dintr-o varietate de nuante
si texturi. Din cele mai bune. Si cu asistenta avizata.

Tencuieli, sape adezivi.
Pregateste-ti
panza de lucru

Culorile prind viata pe o suprafata aderenta, finisata perfect si uniforma. De aceea am ales tencuiala mecanizata pe baza de ciment Baumit si sapele mecanizate elecopterizate.

Picteaza diferit.
Dar de durata.

Lavabila interioara, mecanizata, Sistemul de vopsire airless, asigura un finisaj perfect, fara urme de trafalet, cu aspect matasos si de durata.

Descarca catalogul
pentru inspiratie
aplicata

Si daca asupra calitatii te-ai lamurit, te invitam sa explorezi universul culorilor. Poti alege dintr-o multime de culori, care de care mai frumoase. Vino si da culoare casei tale.

Top