Garsoniere

Apartamentele cu o cameră sunt compartimentate ingenios și funcțional, fiind destinate persoanelor dinamice, care au nevoie de o singură cameră spațioasă.

 

Provocarea cea mai mare a ținut de organizarea spațiului, astfel încât să combine majoritatea funcțiilor într-o compartimentare restrânsă, dar eficientă, păstrând doar lucrurile de care avem nevoie, pentru ca fiecare metru pătrat să fie cu adevărat util.

Suprafețe între 44,41 mși 47,57 m2

Prețuri începând de la 46.017 €

CERE OFERTA

Două camere

Optând pentru unul dintre apartamentele noastre de două camere, vei beneficia de avantajul unei locuințe spațioase, concepută în așa fel încât să ofere confortul locativ necesar întregii familii.

 

Zona de zi beneficiază de un spațiu generos, în care poți crea nenumărate amintiri frumoase, iar bucătăria oferă un cadru în care vei putea prepara și lua masa împreună cu întreaga familie. Dormitorul, destinat odihnei supreme, este confortabil și liniștit, iar băile, complet mobilate, poartă semnătura noastră prin design, materiale și dotări incluse.

Suprafețe între 62,45 mși 69,27 m2

Prețuri începând de la 64.345 €

CERE OFERTA

Trei camere

Potrivite familiilor tinere, acest tip de apartamente abundă în spațiu și beneficiază de o compartimentare practică, ușor de amenajat prin contribuția întregii familii. Holurile mari și încăpătoare te ghidează să descoperi fiecare loc creat special pentru ideile familiei tale.

 

Livingul generos este ideal pentru a crea numeroase amintiri în familie, iar dormitorul matrimonial, destinat intimității și armoniei în cuplu, dispune de o zonă de dormit, o baie spațioasă și un dressing.

Suprafețe între 87,53 mși 94,25 m2

Prețuri începând de la 88.704 €

CERE OFERTA

Penthouse

Ca să aducem traiul la bloc la un alt nivel, am proiectat apartamentele tip penthouse. Estetica interiorului a fost foarte importantă, de aceea am creat încăperile cu înălțimi mari și am ales să montăm sistemul de încălzire în pardoseală, atât pentru confortul sporit cât și pentru un plus în designul locuinței.

 

Livingurile sunt spațioase, iar ferestrele mari se continuă cu terase spectaculoase. Acum ai destul spatiu și în casă și afară. Mai mult, îți punem la dispoziție produse de calitate premium, materiale performante și o gamă variată de finisaje în care predomină culoarea șși diversitatea de texturi.

Suprafețe între 87,14 mși 118,62 m2

Prețuri începând de la 112.244 € (fără TVA)

CERE OFERTA

Consiliere în toți pașii achiziției tale

Alegerea

potrivită

Cea mai bună alegere este cea care ți se potriveste ție. Colegii noștri sunt la dispoziția ta ca să te asculte și să te îndrume, oferindu-ți informațiile de care ai nevoie pentru ca tu să iei cea mai bună decizie.

Asistență pentru

obținerea creditelor

Dacă cea mai potrivită soluție financiară pentru tine este accesarea unui credit bancar, noi venim în ajutorul tău și îți punem la dispoziție toată documentația necesară pentru ca tu să mergi la bancă doar atunci când trebuie.

O investiție

bine gândită

Achiziția unei locuințe poate să fie un proces complicat atunci când nu cunoțti istoricul și detaliile investiției. Și nu, nu trebuie să le știi tu pe toate. Specialiștii noștri sunt alături de tine, pas cu pas. Întreabă-i!