Spatiul capata o alta
dimensiune

Trei camere in patru feluri

De fiecare data incercam sa cream o diversitate cat mai mare de structuri, intocmai pentru a deservi cat mai multor categorii de familii, din ce in ce mai atente la functionalitatea unui spatiu de locuit. Descopera cele patru variante de apartamente de trei camere.

Incepand cu 67.883 €

Apartament 3 camere Tip 2

Apartament 3 camere - Tip 2

Acesta este cel mai spatios apartament cu trei camere, perfect compartimentat pentru nevoile oricarei familii. Pe langa spatiul prestabilit, beneficiaza de doua terase, perfecte atat pentru relaxare cat si pentru depozitare.

Apartament 3 camere Tip 3

Apartament 3 camere - Tip 3

Pe langa terasa foarte mare, acest tip de apartament are un dormitor matrimonial foarte spatios menit sa asigure confortul si intimitatea oricarui cuplu.

Apartament 3 camere Tip 4

Apartament 3 camere - Tip 4

Acest tip de apartament dispune de o compartimentare foarte echilibrata a spatiului, avand ca si element distinctiv dressing-ul foarte spatios.

Gandit pentru un stil de viata activ.
Unde starea de bine incepe devreme.
Terasa generoasa, baie spatioasa.
Libertate in orice colt

Apartament luminos Urban Residence

Plin de lumina.
Putin consum.

Lumina naturala este esentiala pentru o functionare normala a organismului uman, influentand atat dispozitia cat si performantele noastre. O casa cu ferestre mari, pe langa faptul ca este eficienta energetic, este si una in care iti place sa traiesti, doza ta de chef de viata. In fiecare zi mai mult.

Finisat la detaliu.
Si in detaliu.

Amprenta personala asupra spatiului in care alegi sa locuiesti, micile detalii ce te atrag de jur imprejur creeaza sentimentul de acasa. Aici nu exista alte reguli in afara de ale tale. Asa ca da frau liber imaginatiei, casa ta poate fi exact asa cum ai visat.

Bucatarie Urban Residence
Acasa

Sa fii proprietar e una
Sa locuiesti e alta

Indiferent ca vrei sa faci o investitie sau vrei sa locuiesti, sa fii parte din proiectele noastre este cea mai buna alegere. Cei cu adevarat avantajati sunt insa cei care aleg sa si locuiasca, ei bucurandu-se de toate facilitatile: zona de relaxare, educatie, shopping, precum si servicii de cea mai buna calitate. Asa ca alege sa dai viata casei tale. Alege sa fim vecini!

Pret bine gandit
in favoarea ta

Calitatea nu este un lux, dar se plateste. Stim ca bugetul este foarte important in demararea unei investitii, insa noi, pentru a simplifica procesul de plata, venim in sprijinul tau cu diverse modalitati raportate la posibilitatile tale.

Avantajele continua.
Reduceri?

Fidelizarea este parte din procesul de vanzare si de aceea noi suntem alaturi de clientii nostri, chiar si dupa vanzare. Programul de fidelizare Urban Life iti ofera tarife preferentiale pentru mobila, decoratiuni, servicii pentru casa, precum si alte servicii.

Top