Locul ideal pentru ideile familiei tale.
De la mic la mare.

Linistea interioara conteaza

Livingul generos este ideal pentru a crea numeroase amintiri in familie, iar dormitorul matrimonial destinat intimitatii si armoniei in cuplu, dispune de o zona de dormit, o baie spatioasa si un dressing.

Incepand cu 88.106 €

Gandit pentru un stil de viata linistit.
Sa ajungi acasa, va fi noua ta pasiune.

Apartament luminos Segovia Garden Apartments

Finsaje premium.
Nivel ridicat de confort.

Aspectul apartamentelor e completat prin detalii pe masura. Usile interioare inalte deschid perspective ample. Podeaua din parchet de lemn natur asigura atat estetica cat si incalzirea apartamentului. Spatiul ramane, astfel, deschis pentru o infinitate de amenajari.

Luxul devenit standard.

Ne-am gandit la cei care nu au timp de pierdut rasfoind cataloage de optiuni. Care au incredere se lase profesionistii sa se ocupe de toate detaliile. De aceea am ales ca baile sa fie complet mobilate, purtand semnatura noastra prin design, materiale si dotari incluse.

Baie Segovia Garden Apartments
Acasa

Sa fii proprietar e una
Sa locuiesti e alta

Indiferent ca vrei sa faci o investitie sau vrei sa locuiesti, sa fii parte din proiectele noastre este cea mai buna alegere. Cei cu adevarat avantajati sunt insa cei care aleg sa si locuiasca, ei bucurandu-se de toate facilitatile: zona de relaxare, educatie, shopping, precum si servicii de cea mai buna calitate. Asa ca alege sa dai viata casei tale. Alege sa fim vecini!

Pret bine gandit
in favoarea ta

Calitatea nu este un lux, dar se plateste. Stim ca bugetul este foarte important in demararea unei investitii, insa noi, pentru a simplifica procesul de plata, venim in sprijinul tau cu diverse modalitati raportate la posibilitatile tale.

Avantajele continua.
Reduceri?

Fidelizarea este parte din procesul de vanzare si de aceea noi suntem alaturi de clientii nostri, chiar si dupa vanzare. Programul de fidelizare Urban Life iti ofera tarife preferentiale pentru mobila, decoratiuni, servicii pentru casa, precum si alte servicii.

Top