Util pana la ultimul cm2.
Frumos din orice unghi

Fiecare metru
devine util. La propriu

Avem intotdeauna tendinta sa ne dorim mai mult, iar optimizarea spatiului si compartimentarea lui armonioasa, in asa fel incat sa pastram doar lucrurile de care avem nevoie, fac ca fiecare metru patrat sa fie cu adevarat util.

Incepand de la 45.465 €

Apartament 2 camere Tip 1

Apartament 2 camere - Tip 1

Daca iti place sa petreci timpul liber alaturi de familie gatind sau luand masa impreuna, dar este important sa ai si o baie spatioasa, atunci aceasta este alegerea potrivita pentru tine.

Apartament 2 camere Tip 2

Apartament 2 camere - Tip 2

Organizarea este punctul tau forte? Atunci ai nevoie de o debara mai mare, doua terase pe care le poti folosi atat pentru relaxare cat si pentru depozitare, iar holul amplu, camerele mari si luminoase te ajuta sa exploatezi la maximum fiecare metru patrat.

Apartament 2 camere Tip 3

Apartament 2 camere - Tip 3

Acest tip de apartament pe langa faptul ca este cel mai spatios, imbina armonios zona de zi cu cea de odihna oferind un grad crescut de confort si intimitate.

Gandit pentru un stil de viata activ.
Unde starea de bine incepe devreme.
Terasa generoasa, baie spatioasa.
Libertate in orice colt

Apartament luminos Urban Residence

Plin de lumina.
Putin consum.

Lumina naturala este esentiala pentru o functionare normala a organismului uman, influentand atat dispozitia cat si performantele noastre. O casa cu ferestre mari, pe langa faptul ca este eficienta energetic, este si una in care iti place sa traiesti, doza ta de chef de viata. In fiecare zi mai mult.

Finisat la detaliu.
Si in detaliu.

Amprenta personala asupra spatiului in care alegi sa locuiesti, micile detalii ce te atrag de jur imprejur creeaza sentimentul de acasa. Aici nu exista alte reguli in afara de ale tale. Asa ca da frau liber imaginatiei, casa ta poate fi exact asa cum ai visat.

Bucatarie Urban Residence
Acasa

Sa fii proprietar e una
Sa locuiesti e alta

Indiferent ca vrei sa faci o investitie sau vrei sa locuiesti, sa fii parte din proiectele noastre este cea mai buna alegere. Cei cu adevarat avantajati sunt insa cei care aleg sa si locuiasca, ei bucurandu-se de toate facilitatile: zona de relaxare, educatie, shopping, precum si servicii de cea mai buna calitate. Asa ca alege sa dai viata casei tale. Alege sa fim vecini!

Pret bine gandit
in favoarea ta

Calitatea nu este un lux, dar se plateste. Stim ca bugetul este foarte important in demararea unei investitii, insa noi, pentru a simplifica procesul de plata, venim in sprijinul tau cu diverse modalitati raportate la posibilitatile tale.

Avantajele continua.
Reduceri?

Fidelizarea este parte din procesul de vanzare si de aceea noi suntem alaturi de clientii nostri, chiar si dupa vanzare. Programul de fidelizare Urban Life iti ofera tarife preferentiale pentru mobila, decoratiuni, servicii pentru casa, precum si alte servicii.

Top