Linistea interioara conteaza

Cand nu doar spatiul conteaza

Provocarea cea mai mare tine de organizarea spatiului, astfel incat sa combine majoritatea functiilor intr-o compartimentare restransa dar eficienta.

Incepand cu 43.000 €

Gandit pentru un stil de viata linistit.
Sa ajungi acasa, va fi noua ta pasiune.

Apartament luminos Segovia Garden Apartments

Am bifat pentru tine
toate optiunile.

Spatiile interioare ale apartamentelor Segovia ies din standardele constructiilor uzuale. Am ales finisaje exclusiviste, la cele mai inalte standarde. Incalzirea in pardoseala, parchetul din gama premium si geamurile cu o eficienta termica ridicata sunt cateva din caracteristicile apartamentelor noastre.

Luxul devenit standard.

Ne-am gandit la cei care nu au timp de pierdut rasfoind cataloage de optiuni. Care au incredere se lase profesionistii sa se ocupe de toate detaliile. De aceea am ales ca baile sa fie complet mobilate, purtand semnatura noastra prin design, materiale si dotari incluse.

Baie Segovia Garden Apartments
Acasa

Sa fii proprietar e una
Sa locuiesti e alta

Indiferent ca vrei sa faci o investitie sau vrei sa locuiesti, sa fii parte din proiectele noastre este cea mai buna alegere. Cei cu adevarat avantajati sunt insa cei care aleg sa si locuiasca, ei bucurandu-se de toate facilitatile: zona de relaxare, educatie, shopping, precum si servicii de cea mai buna calitate. Asa ca alege sa dai viata casei tale. Alege sa fim vecini!

Pret bine gandit
in favoarea ta

Calitatea nu este un lux, dar se plateste. Stim ca bugetul este foarte important in demararea unei investitii, insa noi, pentru a simplifica procesul de plata, venim in sprijinul tau cu diverse modalitati raportate la posibilitatile tale.

Avantajele continua.
Reduceri?

Fidelizarea este parte din procesul de vanzare si de aceea noi suntem alaturi de clientii nostri, chiar si dupa vanzare. Programul de fidelizare Urban Life iti ofera tarife preferentiale pentru mobila, decoratiuni, servicii pentru casa, precum si alte servicii.

Top