Ansamblu Rezidențial Brașov

În Brașov, strada Carpaților este locația perfectă pentru un proiect urban. Diversitatea oferită, oportunitățile comerciale, hoteliere, parcul, atmosfera restaurantelor și cafenelelor, centrul de fitness și spa, toate fac ca Urban Plaza să fie un adevărat nucleu social, menit să asigure o calitate a vieții pe măsura calității ansamblului rezidențial.

 

Accesul către orice punct din oraș, în doar câteva minute, este facilitat de străzile adiacente ansamblului, străzile interioare, precum și de legătura cu străzile Carpaților și Poienelor, ce ies în Calea București – arteră principală a Brașovului.

Aici descoperi liniștea ce caracterizează zona și te bucuri, cu adevărat, de panorama munților Carpați.

 

Scopul nostru, prin Urban Plaza, este să creștem calitatea vieții tale. Pentru că o viață echilibrată presupune mișcare, activități și experiențe, am depus eforturi mari în diversificarea opțiunilor pe care ți le punem la dispoziție.

Urban Plaza este locul potrivit pentru toate vârstele, oferind, pentru tine și familia ta, numeroase posibilități de a petrece timpul liber.

 

Te vei bucura de zona comercială cu supermarket, restaurante cu terase, bănci, farmacie și un club al copiilor. Suntem determinați să le oferim celor mici atenția noastră, pentru că ne dorim să crească într-un mediu care să îi dezvolte frumos. Așa că am pregătit și un parc în care să se joace, plus o zonă cu grădiniță.

 

Și pentru că suntem adepții unui stil de viață activ, Urban Plaza este primul ansamblu rezidențial din Brașov proiectat cu un centru wellness integrat. Construim, pentru tine, o piscină semiolimpică, un centru spa și de înfrumusețare și o sală de fitness. Acum ai locul perfect în care să evadezi și să te încarci cu energie. Și totul atât de aproape de casa ta.