Parchet laminat Super Natural Classic

Clasic, dar în pas cu moda, Super Natural Classic combină aspectul de lemn cu suprafețe și structuri autentice, oferind camerei un nou nivel de realism al parchetului. Disponibil într-o mare varietate de decoruri și dimensiuni de plăci, Super Natural Classic este ideal pentru orice locație. Fie că este vorba de decoruri avangardiste sau clasice, suprafețele cu finisaj mat sau satinat, cu texturi realiste, reproduc cu fidelitate calitățile deosebite ale lemnului premium, oferind o eleganță impresionantă decorurilor aproape naturale de lemn.

Clienții noștri au la dispoziție 6 variante de decor din care pot alege.

Garanția calității

O multitudine de idei:

Colecția Super Natural Classic de la Kronospan creează posibilități, permite alternative și prezintă noi opțiuni, combinând funcționalitatea cu fantezia, de la decoruri super lucioase până la decoruri fantezie și cu aspect de gresie.

Ideile se nasc:

Natura și tehnologia formează împreună un ansamblu unitar: mirosul, aspectul și naturalețea lemnului se combină cu tehnologia și finețea plăcilor multistrat. Un material provenit din natură combinat cu idei unice transformă fiecare placă într-un unicat.

Idei care fac diferența:

Ideea care stă în spatele colecției de parchet Super Natural Classic este de a redefini o cameră. Design care creează noi identități, de la zone de joacă pentru copii și scene, până la zone liniștite pentru relaxare.

kaindl
Top